Slik langtidssteker du kalkunbryst. Det blir en smaksopplevelse. Vi gir deg oppskriften og fremgangsmåten.
Slik langtidssteker du kalkunbryst. Det blir en smaksopplevelse. Vi gir deg oppskriften og fremgangsmåten.
Du kan glemme å skrelle potetene. De skal stekes i ovnen som de er. Ikke glem timian og hvitløk.
Denne stappen lager du veldig enkelt selv. Stappen passer god til til pinnekjøtt og andre stekte og røkte kjøttretter.
Lapskaus er en utskjelt rett, og med rette for det syndes grufullt mot dette enkle men gode konseptet. Vår oppskrift derimot bringer tilbake retten slik den skal smake og lages. Her med elgkjøtt.
En veldig spennende oppskrift på fårikål som du må prøve. Bare følg den enkle oppskriften.
Her får du oppskriften på hvordan de lager sin variant av fårikål i Irland.
Skal du lage spansk omelett må du gjøre jobben helt etter oppskriften. For i Spania er omelett seriøse greier. Bare følg oppskriften.
Liten tvil om at kalvefilet er en delikatesse. Når den får følge med masse annet godt tilbehør blir middagen garantert minnerik.
Lag en suppe slik de gjør det i Provence. Du kan ta noen snarveier ved å kjøpe buljong og du kan bytte ut høna med grillet kylling.
Dette er en suppe du helt sikkert kommer til å lage flere ganger. Den deilige smaken av hønsekjøttet vil du aldri glemme.