Slik bruker du opp restene av juleskinken og gir den en helt ny smak, nemlig av tandoori.
Slik bruker du opp restene av juleskinken og gir den en helt ny smak, nemlig av tandoori.
Har du en wokpanne, kan du lage klassikere som chop suey med kylling på eget kjøkken. Har du bare en stekepanne, går det også fint. Her er oppskriften.
Lag en lammegryte med fersk dill og kantareller og du vil garantert ha suksess rundt middagsbordet.
Provenceinspirert laks er en så smaksrik rett at du glemmer helt laksens hverdagslige stempel. Frisk hvitvin i glasset bidrar ytterligere.
I hverdagen er laksen ofte den enkleste løsningen for fersk fisk. Laksepanne med vårløk, har det som skal til for å bli din nye favoritt. Lettlaget er den også.
Du kan lage de herligste retter av kyllingfilet slik som denne enkle italienskinspirerte oppskriften med bruschetta.
Til disse spydene velger du svinekjøtt av god kvalitet, indrefilet eller ytrefilet. Det går også bra med mørbrad. Det er viktig at kjøttet skal være lettstekt for maksimal saftighet.
Kylling er manges favoritt. Det skyldes ikke minst fordi den er så lett å ha med å gjøre på kjøkkenet. Med en salat laget av norske nypoteter blir det suksess.
Denne retten med mørt svinekjøtt får smak av rødbeter, sennep og appelsin.
Med marinert kylling, masse grønnsaker og en sur-søt marinade, som du lager selv, har du alt klart for en deilig wokmiddag.
Stekt ris er en rett som går igjen i de aller fleste asiatiske land sine kjøkken. Retten finnes i utallige utgaver. I dag er det Singapore-versjonen du bør prøve.
Superenkel og supergod er denne pastaretten. Nykålen er med å gjøre måltidet komplett sammen med pepperskinke.