Her er oppskrift på juleklassikeren pepperkaker. I denne har vi tatt med både kremfløte og mandler. Det gir kakene det lille ekstra.
Her er oppskrift på juleklassikeren pepperkaker. I denne har vi tatt med både kremfløte og mandler. Det gir kakene det lille ekstra.
Kveite er en delikatesse Her serverer vi saftige fileter med hjemmelaget hollandaisesaus og aspargesbønner.
Peppercoleslaw er utmerket tilbehør til burger, grillmat og til et koldtbord. Her får du oppskriften.
Her oppskriften på biffmåltid på skyhøy trivselsfaktor og saftig deilig kjøtt.Og tilbehøret løfter biffen flere hakk.
Vil du gjøre torsken festfin skal du følge denne oppskriften. Vi har brukt vakuumpakket torskeloin. Torskefilet fra fiskedisken eller fryseren fungerer utmerket.
Pakk den røykte koljen inn og lag pai. Dermed fjerner du bestefarstempelet. Oppskriften er lettlaget og retten kan serveres varm, lun eller avkjølt.
Dette er fiskemiddag som gir mersmak. Når torsken får følge av pesto, hvitløk og ost, blir det fest selv midt i uka med fiskegrateng.
Dette er en klassisk kyllingoppskrift du bare må prøve, for har du først smakt den, er du solgt, de 40 hvitløksfeddene til tross.
Svinenakke er i løpet av kort tid blitt en av de mest populære stykningsdelene av svinet. I denne oppskriften urtebaker vi den og har rotgrønnsaker til.
Denne lammegryta smaker fortreffelig og grønnsakene du skal bruke gjør retten til et sort måltid.
Poteter surret med deilig parmaskinke og olivenolje, cherrytomater og parmesanost, blir en smaksopplevelse. Du kan bruke de som forrett eller som tapas.
Kremet spinat er deilig tilbehør til både kjøtt og fisk. Du kan bruke samme framgangsmåte på mangold, grønnkål og friske nesleskudd.
Lammefileten er den aller edleste delen. Det er ikke mye filet hvert dyr gir, derfor må vi spare delikatessen til de beste middagene. Så er du så heldig å ha selvplukket sopp i fryseren, er det dette du skal bruk den til.