Tacokjøttboller smaker veldig godt. Når du blander potetmos og grønnsaker og har salsa til da blir det jubel rundt bordet.
Tacokjøttboller smaker veldig godt. Når du blander potetmos og grønnsaker og har salsa til da blir det jubel rundt bordet.
Hva med saftig biff og smaskrikt asiatiskinspirert tilbehør som varm nudelsalat? Oppskriften er uhyre enkel.
Spør du barna om de vil ha indianerkoteletter svarer de garantert ja. Spør du voksne, vel. Alle kan spise disse. Det er knivkuttene i kjøttet som skapt navnet-
Med fryste grønnsaker er denne deilige tykke kjøttsuppen ferdig på et øyeblikk. Det er selvsagt fullt mulig å lage den med grønnsaker du skreller og skjærer opp. Den kan selvfølgelig lages helt uten kjøtt.
Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare. Den passer ypperlig på koldtbordet.
Vi har kalt retten hverdagspizza. Ganske enkelt fordi bunnen består av pitabrød. Dermed er pizzaen klar på 20 minutter. Følg den enkle oppskriften.
I denne deilige salatoppskriften er det biffkjøttet som spiller hovedrollen, godt støttet av sprø sukkererter og asparges.
Millionbiff høres kanskje pretensiøst ut, men godt smaker det med denne enkle oppskriften på karbonader med hjemmelaget potetmos. Denne må du prøve.
Lag varm pastasalat. Det vil du ikke angre på. Pastasalater trenger ikke være verken kjedelige eller kalde. Her har du en oppskrift med biff som er spennende og varm. Utelater du biffkjøttet har du en vegetarrett.
Slik server du saftige, hvitløksovnsstekte grønnsaker og urter til kotelettene. Garantert suksess.
Har du brie på hamburgeren får du en silkemyk konsistens. Sammen med pesto og tomat blir det en vinner.
Dette er den perfekte burgeren for de som elsker slike. Halvsmeltet blåmuggost og bacon er deilig tilbehør på hamburgeren.
Det er veldig enkelt å lage burgere. Med blåmuggost og valnøtter, og hamburgerbrød etter Hellstrøms oppskrift, blir de kjempegode.