- Del biffen i fire deler. Krydre den med salt og pepper. Biffen stekes på høy varme i litt nøytral olje til det kommer kjøttsaft opp på overflaten, snu biffene og vent til det pipler kjøttsaft opp igjen. Da er biffen medium stekt.
- Kok nudlene etter anvisning på pakken.
- Vask spinaten og strimle paprika og gulrot. Behold sukkerertene hele.
- Wok gulrot, paprika og sukkererter lett over høy varme i en wok med nøytral olje.
- Vend inn spinat og nudlene sammen med grønnsakene og tilsett woksausen til slutt.
- Skjær lime i båter og legg ved siden av biffen, presses over kjøttet ved servering.
Her finner du mange biffoppskrifter
Lær hvilken biff du skal velge
Her finner du veldig mange wokretter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig