Varm pastasalat med biff
Foto: Matprat/Mari Svenningsen

Varm pastasalat med biff

Pastasalater trenger ikke være verken kjedelige eller kalde. Her har du en oppskrift med biff som er spennende og varm. Utelater du biffkjøttet har du en vegetarrett.

Antall porsjoner

4

Tilberedning

20 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Bland soyasausen med saften av limen eller sitronen og finhakket chili.

  2. Skrell og finkutt ingefær og ha den i soyasaus sammen med finhakket koriander.

  3. La gjerne sausen stå og trekke smak mens du lager resten av maten.

  4. Kok fullkornspagettien etter anvisning på pakken.

  5. Skjær paprika, squash, vårløk og rødløk i strimler og båter.

  6. Brun det strimlede biffkjøttet raskt i en panne.

  7. Tilsett grønnsakene og la det steke i 2 minutter.

  8. Hell over sausen og la det koke i 2 minutter. Rør inn fullkornspagettien.

  9. Server gjerne grovt brød til.

Tips: I denne retten kan du selvsagt erstatte biffstrimlene med andre ingredienser, både av kjøtt eller fisk. Alternativt kan du utelate det helt for en vegetarisk versjon. Retten varmer like godt uansett. 

Lyst på en annen pastasalat så se her

På jakt etter en ny pastaoppskrift finner du våre beste her

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 28 anmeldelser
Din vurdering:

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône
+
Ukens vin

Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône

Den har en veldig gunstig pris, og kommer også i en rød utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En slik fiskerett vil alle ha
Dagens rett
Torskegryte med sitron og pinjekjerner

En slik fiskerett vil alle ha

Torsk, skrei eller annen hvit fisk som smaker av Italia er en løsning på hverdagsmiddagen som garantert faller i smak. Her er den kjappe oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her