1. Skjær kjøttet i tynne strimler, dersom det ikke er ferdigstrimlet. Salte og pepre kjøttet.
2. Vask grønnsakene, og del tomatene i to. Kok opp vann og ha i salt. Ha i asparges og sukkererter og kok i 2-3 minutter. Avkjøl raskt i iskaldt vann (ha gjerne isbiter i vannet).
3. Skjær fetaosten i terninger og løken i skiver. Del avokadoen i to, ta ut steinen, ta av skallet, og del opp i passe biter.
4. Stek biffstrimlene litt ad gangen på høy varme i litt olje eller margarin. Hold biffstrimlene varme ved å ha dem i en skål i ovnen mens du steker resten.
5. Bland de kalde delene av salaten og legg alt sammen pent utover på tallerkenene. Ha de lune biffstrimlene over og drypp over dressingen.
Tips: Indrefilet og mørbrad er også fint å bruke i salaten. Vil du ha salaten enda mer mettende, kan du blande inn kokt byggryn eller fullkornspasta.
Flere oppskrifter på biffsalat finner du her
Se flere knasende sprø salatoppskrifter her