En maissuppe gir masse smak til denne retten som toppes med fisk og kantarell.
En maissuppe gir masse smak til denne retten som toppes med fisk og kantarell.
Helt kjøttfri lasagne med grønnsaker som smaker fantastisk. Retten er litt tidkrevende, men den tar det igjen på smaken.
Denne supertrendy retten er en gammel tradisjon fra Jalisco, Mexico.
Denne gryten er inspirert av den vestafrikanske gryten maafi. Den kan varieres i det uendelige, ved å for eksempel tilsette andre rotgrønnsaker, kylling, lam eller annet protein. I denne oppskriften lages gryten i en crockpot / slow cooker, men du kan også bruke en vanlig gryte.
Frijoles refritos serveres med nachos chips, men kan også brukes som en rett i seg selv. Hvis du ønsker den vegetarisk, må du bruke olivenolje.
Filet av storsei fortjener en helt annen plass på luksusskalaen enn den har i dag. Prøv denne oppskriften med stekt seifilet med deilig løksmør og potetstappe.
Om du så bare har 20 minutter, kan vi love en god og het opplevelse med chili con carne. Legger du på ytterligere 20 minutter, får du selvsagt enda for innsatsen.
Vi har kalt retten hverdagspizza. Ganske enkelt fordi bunnen består av pitabrød. Dermed er pizzaen klar på 20 minutter. Følg den enkle oppskriften.
Krabbe og lasagne passer det sammen? Det gjør det avgjort og vi kan love deg at det smaker himmelsk. Her er oppskriften.
Det er ikke bare i Norge vi liker koteletter, for dette er en av de store klassiske rettene i Sveits. I denne retten er det faktisk grønnsakene som gjør jobben.
Her har du oppskriften på en tacograteng med kjøttdeig av svin og tacosmak Dette er kjapp hverdagsmat for hele familien.
Hønsekjøtt er en svært anvendelig ingrediens på kjøkkenet. Denne flotte råvaren trenger bare tid og kjærlighet. Som i denne oppskriften med hønsesuppe med melboller.
Her får du oppskriften på fondue, men ikke bare det. Her er forslag til tilbehøret som pesto og sauser.
Denne deilig og fargerik suppen med grønnsaker og hvitløk vil garantert bli tatt i mot som middag på en kald dag.
Smaksmettede supper kan spises til alle døgnets måltider, og hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager. Om du ikke har røde linser kan du fint bruke andre linsetyper.