Kok opp kjele med rikelig med lettsaltet vann, hell i risen, slå ned varmen og la det småkoke i 8 minutter. Sil fra risen og sett til side.
- Varm opp oljen i en stor, tykkbunnet stekepanne. Ha i kyllingen og la den steke på middels varme i 3-4 minutter, til den er gyllen.
- Ha i gulrøtter og poteter og la det steke forsiktig i 7-8 minutter, til grønnsakene så vidt er møre. Rør om av og til.
- Tilsett løk, ingefær, hvitløk, blomkål og aspargesbønner.
- Bland i karripasta, gurkemeie og kanel, og fortsett å steke under omrøring i 2-3 minutter. Bland i yoghurt og sultanrosiner.
- Legg risen i en haug på toppen.
- Dekk stekepannen med et lag bakepapir eller aluminiumsfolie, og sett på lokk. La det småkoke på svak varme i 10 minutter.
- Ta pannen av varmen og la den stå tildekket i 5 minutter for å hvile.