- Ta krabbekjøttet ut av skjellene. Tin spinaten og klem ut så mye væske som mulig. Bland spinat og krabbekjøtt.
- Sett stekeovnen på 170 grader.
- Fres løken myk i olje, avkjøl og bland den med krabbe og spinat.
- Lag en tykk hvit saus av smør, mel og melk. (Bechamel: smelt smøret, tilsett melet og spe med melken.)
- Det er viktig at sausen er tykk da tomatene avgir væske under stekingen. La sausen koke minst 5 minutter.
- Bland sausen med krabbe, spinat og løk. Smak til med salt og pepper.
- Velg en form som passer til tre lag med lasagneplater. Smør formen godt med smør og legg et lag lasagneplater i bunnen, dekk med 1/3 av krabbesausen og 1/3 av tomatskivene.
- Legg på neste lag med lasagneplater deretter en ny tredel av krabbeblanding og tomat før du dekker med lasagneplater.
- Fordel til slutt den siste tredelen av saus og tomater på toppen.
- Stek lasagnen midt i ovnen på 170 grader i ca 30 minutter til den er gjennomstekt og rykende varm.