Denne suppen er mager, men du verden så mett du blir likevel. Og ikke minst, den smaker fantastisk godt.
Lag en suppe slik de gjør det i Provence. Du kan ta noen snarveier ved å kjøpe buljong og du kan bytte ut høna med grillet kylling.
Dette er en suppe du helt sikkert kommer til å lage flere ganger. Den deilige smaken av hønsekjøttet vil du aldri glemme.
Riktig nok tar litt tid å koke høns.Til gjengjeld får du mye god kraft. Den er det super å lage suppe på. I denne oppskriften bruker du moste grønnsaker som jevner suppen.
Poteter fra dagen før er perfekt i en salat. Du bør prøve rødbet- og potetsalat. Det tar deg maks 20 minutter før du kan servere den. Her er oppskriften.
Poteten gjør seg godt i både varme og kalde supper, og fungerer både som en jevner og gir ofte mer mat til suppen. Derfor skal du prøve denne franske grønne potetsuppen.
Den mest kjente russiske retten er rødbetsuppe, borsjtsj. Prøv den til middag og du får en annerledes smaksopplevelse.
Det er mye enklere enn du tror å lage din egen leverpostei. Dessuten smaker den mye bedre enn du kjøper i butikken.