Helstekt kylling er en takknemlig og deilig middag. Så snart du har fått den i ovnen, passer den seg selv.
Lag en spennende kombinasjon av kalkun og laks med denne spennende oppskriften. I den skal du både ha reker og chilisaus. Setter virkelig smaksløkene på en prøve.
Med denne wokretten med svinekjøtt, eplemos og chili behøver du ikke stresse, men bare kose deg og med ingredienser du sikkert allerede har i huset.
Tandoori er en klassisk indisk rett. Med massevis av gode krydderier og en herlig marinade blir dette et spennende måltid.
Skreimølje er kystbefolkningens tradisjonelle måte å tilberede skrei på. Denne oppskriften er en klassiker.
Denne afrikanske kyllinggryten kommer du ikke til å glemme. Den er nemlig både krydret og fyldig og med eksotiske toner.
Denne delikate klassiske franske suppen har to navn - Potage Parmentier heter den når den serveres varm, Vichysoisse når er den kald.
Calzone er svært enkelt rett å tilberede. Her lager vi både fyll og saus fra grunnen, og selvsagt må en frisk og balanserende salat til når en slik rett skal nytes.
Saltkokte Canaripoteter med rød og grønn mojosaus er perfekt på tapasbordet.