Denne retten er komponert av kjøkkensjefen på restauranten 4 Roser i Harstad.
Denne retten er komponert av kjøkkensjefen på restauranten 4 Roser i Harstad.
Kveite egner seg meget godt på grillen. Det gjør reker også. Sammen på et grillspyd med andre godsaker blir det deilig måltid.
Oppskriften du her får servert var bidrag i konkurransen "Årets kokk 2006" og er signert Geir Skeie. En skikkelig hot pot på norsk og selvfølgelig med kveite.
Denne oppskriften er komponert av den kjente kjøkkensjefen Geir Skeie. En oppskrift du så absolutt bør prøve. Bare følg oppskriften og du blir kjempefornøyd med resultatet.
Denne lekre retten har faktisk vært med i kokke-NM, men du klarer den fint. Her er oppskriften.
Denne lekre oppskriften med bakt kveite er langt enklere enn den ser ut til. Den er dessuten signert en av landets dyktigste sjømatkokker: Kari Innerå.