Hirame tempura er den japanske betegnelsen på denne velsmakende retten. Du tryller den enkelt frem på bare 20 minutter.
Hirame tempura er den japanske betegnelsen på denne velsmakende retten. Du tryller den enkelt frem på bare 20 minutter.
Det er mye du kan bruke blåbær til. Du kan lage en blåbærpure med litchi- og kirsebærsalsa og ha til den marineterte laksen. Gir nye høyder for den deilige fisken.
Denne retten med en våre favorittfisker er det den kjente kokken Trond Moi som har kreert.
Laks passer perfekt med eksotiske krydder og tilbehør. Den sterke currypasten blir dempet av den litt søtlige kokosmelken. Dette blir en suksess på middagsbordet.
Dette smaker. Roastbeefskiver på brødet og hot aioli til. Du kommer til å lage flere.
Lag en deilig rett med ørret som har en spennende smak og smaker helt sikkert annerledes enn det du er vant med. Vi anbefaler deg virkelig å prøve denne oppskirften.
Tandoori murgh er en av Nord-Indias mest populære retter, og med god grunn. Den yoghurtmarinerte kyllingen er kokt over varmt kull i en spesiell leirovn som heter en tandoor. Men du kan selvfølgelig bruke en stekepanne.
Murgh Roghni som kyllingretten heter i India, hvor den kommer fra er en sterk chilirett, der chili understreker smaken på hovedingrediensen og øker den samlete aroma. Den stammer fra Mughaltiden da India var muslimsk.
Gazpacho smaker deilig kald. Dermed passer den godt på en termos og dermed å ha med på tur.