ingredienser

Oppskrifter som inneholder Koriander

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 1 time

    Dette er garantert en rett som får bein å gå på. Du kan servere de ved siden av kjøtt eller fisk. De duger også som en liten godbit når det måtte passe.

  • 1 time

    Drøm deg vekk til sol, varme og lukten av nye smaker, ved å gi den klassiske tacoen en ny vri. Bytt ut kjøttet med fisk, tilsett litt nye typer krydder og tilbehør .

  • 3 timer 30 minutter

    Med aromatiske krydder fra Schezuan provinsen i Kina og smaksrik høyrygg får du en nydelig nuddelsuppe med mørt kjøtt, herlig kraft og friske urter. Dette er en real smaksbombe av en suppe som virkelig varmer!

  • 30 minutter

    Huevos rancheros er en herlig mettende vegetarrett som kan nytes når som helst på døgnet, dog smaker den trolig aller best til frokost dagen derpå.

  • 15 minutter

    Restene av grillmaten blir verdens beste baguette! Med grillet svinekjøtt, fyldig pâté, syltede grønnsaker, friske urter og chilimajones er det lett å bli hekta på denne deilige og smaksrike baguetten fra Vietnam.

  • 30 minutter

    Tacolefser fylt med krydret torsk, tacosaus- og guacamole-dip er perfekt kosemat.

  • 1 time

    Butter chicken eller Murgh Mahkani er en indisk restaurant-favoritt. Oppskriften kommer helt fra Dehli, så her er smakene autentiske.

  • 30 minutter

    Bytt ut pølser og burgere med denne herlige grillmaten. Grill og sterke krydder forvandler alminnelige kyllingvinger til saftige smaksbomber i denne oppskriften.

  • 20 minutter

    Har du lyst til å lage en omelett slik de gjør det i Japan har du oppskriften her.

  • 30 minutter

    Sei kan brukes på mange måter. Det viser denne retten der mange ingredienser i den tradisjonelle tacoen er byttet ut og gir deg spennende smaker.

  • 1 time

    Du har kanskje en ostebit i kjøleskapet, en vårløk som har sett sine bedre dager, sprø sukkererter er supert og noen tomater gjør også susen i denne retten. Eller noen kjøttrester. Alt går i prinsippet.

  • 5 minutter

    Denne varianten av klassikeren Bloody Mary er med akevitt og gir en liten annen og ekstra krydret karakter.

  • 15 minutter

    En deilig og frisk dessert der appelsinen får følge av deilig krydder. Tar deg bare 15 minutter å lage.

  • 30 minutter

    Dette er en suppe med skikkelig fart i med koriander, yoghurt naturell, chili og spisskumfrø. Lag gulrotsuppe med linser Dermed har du en vegetarrett. Her er den enkle oppskriften..

  • 30 minutter

    Ferske vårruller med kylling og grønnsaker er deilig. Denne asiatiske retten passer godt som tapas eller som en forrett.

Forsiden akkurat nå
Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône
+
Ukens vin

Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône

Den har en veldig gunstig pris, og kommer også i en rød utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En slik fiskerett vil alle ha
Dagens rett
Torskegryte med sitron og pinjekjerner

En slik fiskerett vil alle ha

Torsk, skrei eller annen hvit fisk som smaker av Italia er en løsning på hverdagsmiddagen som garantert faller i smak. Her er den kjappe oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken