Lag knekkebrød selv. Det er veldig enkelt, og de smaker mye bedre enn de du kjøper.
Lag knekkebrød selv. Det er veldig enkelt, og de smaker mye bedre enn de du kjøper.
Ggulasj er den ungarske nasjonalretten. En smakfull og mettende hovedrett. Her som en vegetarett.
Hjemmelaget surkål passer til så mangt. Du kan kjøpe den i butikken. Men langt bedre blir den hvis du lager den selv.
Slik lager du en lynrask gulasj med kyllingkjøttdeig. Hvor sterk du vil ha den, avgjør du selv. Eller de andre rundt middagsbordet.
Skal du lage pølser selv, skal du prøve disse med akevitt og rosiner. Vi kan love deg en annerledes pølse enn de du er vant med. Her er oppskriften.
Syltede rødbeter er klassisk tilbehør til mange retter fra spekesild til pytt i panne. Her oppskriften på hvordan du lager dem selv.
Det er ingen grunn til at enkel mat ikke skal smake fantastisk, slik som denne oppskriften med røkt lammelår med appelsin- og fennikelsalat.
Vil du ha litt viltpreg på fårikålen, skal du forsøke denne oppskriften.
Skal du ha skikkelig sky til ribba skal du bruke denne med nøttesmør. Den løfter ribba til nye høyder.
Dette er ribbe som gjør alle glade med masse godt tilbehør, Start dagen i forveien, eller i alle fall tidlig om morgenen julaften eller samme dag som ribba skal nytes.
Lag en frisk og spennende eplechutney med honning, hvitløk, ingefærrot, karve og kanel. Eplechutney passer blant annet veldig godt til vilt.