Jordskokker skives tynt på mandolin, kokes møre i melk. Restene av jordskokken kokes i melk sammen med litt mandelpotet, kjøres luftig på termomix med fløte og smør, passeres og smakes til med salt og smør.
Spisskål snittes tynt og stekes i smør, sammen med choucroute, litt karve og nellik, smakes til med salt/pepper.
Kongekrabbe posjeres forsiktig i smør, renses når de er kalde.
Minigulrøtter forvelles og renses for skall. Kokes møre i vann med smør, appelsin skall og litt salt.
Kle en takrenneform med plastfolie: Jordskokk skiver legges i takstein på plastfilmen. I bunnen legges kålen som presses til den har en halvmåneform. Gulrøtter legges oppå og til slutt en krabbeloin som er delt på langs. Jordskokken brettes rundt og strammes opp til en pølse.
Flere oppskrifter med kongekrabbe .
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig