- Skrell og hakk løk og hvitløk.
- Skrell og skjær gulrøtter, poteter, pastinakk (eller persillerot), søtpotet og kålrot i ca. 2 cm store biter. Del blomkålen i buketter.
- Surr spisskummin i 2 ss olje i ca. 1/2 minutt i en kjele. Tilsett løk og hvitløk og stek den til den er blank og myk.
- Tilsett alt krydderet og rør om.
- Bland i alle grønnsakene og vann, og la det småkoke under lokk til grønnsakene er myke.
- Tilsett blomkål, crème fraîche og ingefær, og la gryten småkoke videre i ca. 5 minutter.
- Rens og skyll bønnene og kok dem raskt i lett saltet vann i 1-2 minutter.
Server gryten med bønnene, og gjerne nystekte nanbrød til.
Her det mange indiske retter du bør prøve
Her finner du mange vegetaroppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig