Denne tørrfiskretten er en gammel tradisjon fra Venezia.
Denne tørrfiskretten er en gammel tradisjon fra Venezia.
Denne lune syrlige og krydrete smørsausen setter ekstra spiss på biffen eller entrecoten.
Denne deilige pastasausen lager seg selv i ovnen. Solmodne tomater og fetaost bakes i ovnen for en fyldig og smaksrik pastasaus.
Hvitløkskrutonger er perfekt å ha på toppen av supper og salater. Og en fin måte å bruke opp gammel brød. Ha alltid en boks på kjlkkenbenken.
Rødbeter, også økologiske, er blitt veldig lette å finne i butikkenes grønnsakshyller. Og er perfekte å ty til nå på senvinteren.
Her er det både spinat og pesto som gjør grillkyllingen ekstra smaksrik.
I kålruletter med kyllingkjøttdeig er hodekål erstattet med kinakål. Tradisjonell kjøttdeig er erstattet av kyllingkjøttdeig, slik at de blir lyse og delikate.