Her er en oppskrift du må prøve. Legg den deilige grønnsaken i ovnen og la den den godgjøre seg før den får et dryss av osten.
Lag en suppe slik de gjør det i Provence. Du kan ta noen snarveier ved å kjøpe buljong og du kan bytte ut høna med grillet kylling.
Den mest kjente russiske retten er rødbetsuppe, borsjtsj. Prøv den til middag og du får en annerledes smaksopplevelse.
Denne retten kan du servere raskt. Det betyr selvfølgelig ikke at den ikke smaker godt for det gjør den til de grader.
Lammesteken må få godgjøre seg lenge i ovnen. Der får den smak av rosmarin og hvitløk. Så gir den et annet sausefølge enn vanlig.
Gi lammesteken litt annen krydring enn det du er vant med. Det er en gammel kjenning i form av Jägermeister som gir det lille ekstra.
Denne retten har både fyll og saus men er mye lettere å lage enn den kan se ut som.
Best smak får du hvis du steker den med lav varme og lang tid slik at den får steke helt gjennom. Spesielt viktig er det når kalkunen er fylt som her.