Her er en deilig pai med gresskar. Pisket litt krem ved siden av. Følg oppskriften og du blir en helt.
Dette er lettlagde og kjempegode scones laget med bakepulver Gresskaret gjør dem også ekstra saftige, så lag mange.
Server du denne retten til barna under Halloween kan du jo kalle spagettien for kokte ormer meg muggsaus.
Har du akkurat plukket kantarell eller har de i fryseren kan du lage en fantastisk sopp-pai. Følg bare vår enkle oppskrift og du har et herlig måltid foran deg på bordet.
Jordbær passer supert på pai sammen med kremen. Det blir det en dessert du kommer til å lage flere ganger.
Fiskesaus med paprika er deilig til hvit fisk, men prøv den også til lyst kjøtt som kylling, kalkun eller svin.
Er det noen du vil gjøre litt ekstra stas på da lager du denne kyllingsuppen. Når de får se gryta med butterdeigslokk kan vi love at de blir overrasket. Og enda mer når de får den første biten i munnen.
Prøv denne varianten av vafler til kaffekosen. Litt grovere enn det du kanskje er vant til, men du verden så gode. Her har du oppskriften.
Krydder og krabbe er en utmerket kombinasjon. Tilsett, tørr sennep, muskatnøtt, tørr hvitvin, paprikapulver og sett formen i ovnen så har du Kryddergratinert krabbe
En herlig match mellom to av havets delikatesser. De får følge i panna av skinke og andre godsaker.
Slangepølser er nesten det samme som pølse med brød. I oppskriften er det brukt deig med bakepulver som ikke trenger ikke heving. Dermed kan du legge den i en plastpose med litt mel og ta ta med på tur.
Franskmennene kan det med å lage pai. Denne oppskrift er en skikkelig deilig variant med både pølser og cheddar.