Tataki av hval er hurtigstekt kjøtt med rå kjerne skjært i tynne skiver. Med spicy ponzusaus er dette nydelig.
Tataki av hval er hurtigstekt kjøtt med rå kjerne skjært i tynne skiver. Med spicy ponzusaus er dette nydelig.
Du kan skjære biffen i porsjonsstykker og grille dem hver for seg. Da må du være ekstra påpasselig med tiden. Tilbehøret skal også grilles. Gled deg.
Lag en norsk vri på en kjent gryterett fra Burgund. Gjør som svært får franskmenn ville ha gjort, bruk hvalkjøtt. Her er oppskriften.
Nå på forsommeren er årets ferske hvalkjøtt lett tilgjengelig i butikker med ferskvaredisk, og noe mer eksotisk norsk enn hval finner du neppe.
En saftig hvalbiff skal du bevilge deg selv om Kjøtt fra havet ikke re hverdagskost, dessverre. Med det deilige tilbehøret vi foreslår blir det et festmåltid.
Det er ikke vanskelig å skjønne hvor denne retten har hentet navnet sitt fra. Rask å lage og smaker minst like godt som biff stroganoff.
Hvalbiff smaker himmelsk. Marinerer du den i rødvin når du enda større høyder. Følg den enkle oppskriften.
Lag en stor saftig burger med hval når det skal gå fort. Her er den enkle oppskriften