Denne retten kalles Baccalà alla napoletana og lages med salt torsk, men fersk sei fungerer også utmerket.
Denne retten kalles Baccalà alla napoletana og lages med salt torsk, men fersk sei fungerer også utmerket.
En nøttestek med masse gode smaker! Server den til middag sammen med en god råkostsalat og en frisk dressing, eller server den som et alternativ til stuffing ved siden av helstekt kalkun.
Denne pastaretten får ekstra mye smak fra blåskjellene som også bidrar med kraft til sausen.
Blåskjell og rødvin er ikke det første man tenker på, men siden rødvin inngår i denne oppskriften som vi har fått fra Delicatessen, er det også fullt mulig å servere rødvin til retten.
Her får du en vaskeekte oppskrift på hvordan du skal lage Chili con carne. Følg den enkle oppskriften og du kan servere om halv time.
Chili con carne betyr chili med kjøtt. En får du en oppskrift som både er kjapt å lage og som smaker veldig godt
Skal du lage noe skikkelig fransk skal du bruke denne oppskriften på fransk lammegryter. Følg oppskriften og du blir en suksesskokk.