Vilt også kanin, har alltid vært en viktig del av kajunsk kokekunst - det var den eneste form for kjøtt de første nybyggerne hadde.
Vilt også kanin, har alltid vært en viktig del av kajunsk kokekunst - det var den eneste form for kjøtt de første nybyggerne hadde.
Lag en kyllinggryte med mole verde som denne grønne sausen heter i Mexico. Umodne tomater - tomatillos og grønn chilipepper – jalapeno er med. Men den er ikke sterk, bare veldig god.
Røsti er enkelt å lage og smaker deilig til både fisk og kjøtt. Her har vi laget den med sopp.
Her er det koriander, chiliflak eller cayennepepper som setter smak på kjøttbollene. De får følge av en deilig tomatsaus. Kjapt og godt.
Det finnes mange oppskrifter på paella. Her har du en smakfull en og som det er raskt å lage.
Dette er en av Russlands mest berømte matretter. Vi har laget en variant med mørt biffkjøtt i en fyldig tomatisert saus.
Thailandsk oksehalesuppe er proppfull av spennende smaker. Den tar riktignok litt tid å lage, men ventetiden får du igjen i mangfold.
Pølser er perfekt hverdagsmat. Denne oppskriften gjør hverdagen lysere. Både fordi den smaker så godt og fordi den er så lett å lage. Det blir gratinerte pølser med aubergine.