Bland sammen alle ingrediensene til kjøttbollene, del i 12 emner og form kjøttboller. Legg dem på en bakeplate.
Sett kjøttbollene på øverste rille under stekeovnsgrillen og la dem steke i 6-7 minutter, til de er gylne og gjennomstekt. Vend dem et par ganger under stekingen.
Ha i mellomtiden alle ingrediensene til sausen opp i en gryte, la dem få et oppkok, slå ned varmen og la dem småkoke i 10 minutter. Hell halvparten av sausen i en matmølle eller hurtigmikser og kjør til en jevn mos. Hell mosen opp i gryta igjen sammen med det andre, bland godt og la det hele bli gjennomvarmt.
Legg kjøttbollene opp i gryta og vend dem så de blir helt dekket med saus. Hell kjøttboller og saus over på et varmt serveringsfat og server.
Her finner du mange oppskrifter med kjøttboller
De beste oppskriftene med pasta
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig