Unn deg en skikkelig smaksopplevelse der du lager en kalkunrull fylt med gåselever. Fort gjort å lage og enda raskere å spise opp fordi rullen smaker så deilig.
Unn deg en skikkelig smaksopplevelse der du lager en kalkunrull fylt med gåselever. Fort gjort å lage og enda raskere å spise opp fordi rullen smaker så deilig.
Lag denne deilige gratengen med blomkål som får følge ev en like deilig saus .
Slik skal du helsteke kalkunen, Og du skal ha gremolata som tilbehør. Det siste setter en ekstra spiss på måltidet. Oppskriften på det hele finner du her.
Her får du oppskriften på en måte å tilberede kalkunene på som er litt utenom det vanlige. Men ikke bare det. Tilbehøret med kastanjer, epelsjy, tranbær og en ekstra god potetmos gjør måltidet til en suksess.
Det er knapt noe som overgår reinsdyr. Perfekt stekt reinsdyrfilet sender alle kjøttelskere til himmels. Denne oppskriften er intet unntak.
I Spania heter denne retten champiñones al ajillo og kan lages med sjampinjong eller annen type sopp, men steinsopp er kongen.
Hvis dette ikke blir godt vet vi ikke hva vi skal servere deg
En deilig rett med ris og klippfisk, og med italiensk opphav.
Svinebiff er lettlaget middagsmat. Med pasta og paprikasaus er maten på bordet før du vet ordet av det. Følg vår enkle oppskrift.