Start stekingen med en god og varm teflon (eller en nonstick panne) med 2 ss solsikkeolje. Legg fisken med skinnsiden ned i oljen.
La fisken steke på moderat-høy varme til den begynner å få et sprøtt skinn. Snu fisken og ha i smøret og hvitløken (som du bare knuser lett med den flate siden av kniven) i pannen.
Trekk pannen til side og la fisken trekke seg ferdig i panna. Denne metoden kan man bruke med og uten skinn og på de fleste fiskearter.
Kutt sjalottløken og hvitløken grovt, og fres det i smøret i en kjele over høy varme uten at det får farge.
Ha på blåskjellene og hvitvinen og legg på tyngde på skjellene (ca 5 tallerkner). Kok opp og la skjellene koke 1-2 minutter og trekk kjelen til siden.
Kraften siles av og blåskjellene renses mens de er nykokte, brukes etter ønske.
Sil av kraften og kok den inn til det halve. Vi bruker 1 dl av denne varme blåskjellkraften, og nå røres smøret inn med en visp, uten å koke sausen.
Smak til med sitron og salt. Alle grønnsaker og urter vendes inn rett før servering.
Del en tomat i to og skrap ut innmaten med en skje. Skjær den opp i terninger. Kok potetene møre og del de i to.
Vend grønnsakene inn i blåskjellkraften sammen med noen av de rensede blåskjellene, legg opp på tallerkenen og legg den sprøstekte steinbiten oppå.
Her finner du mange deilige oppskrifter på steinbit
Se alt det deilige du kan lage med aubergine