Denne amerikanske drinkklassikeren ble skapt i 1888 av Henry C. Ramos på baren Imperial Cabinet Saloon i New Orleans.
Denne amerikanske drinkklassikeren ble skapt i 1888 av Henry C. Ramos på baren Imperial Cabinet Saloon i New Orleans.
Det er Anne Maurseth på oslobaren Andre til Høyre har laget jule- og nyttårsdrinkene for oss i år. Og ved å utnytte en hjemmelagde ingrediens, nemlig en intenst krydret julesirup, oppnås to vidt forskjellige smaksprofiler, og begge med ingredienser du garantert har i huset.
Muffins er populært året rundt. Nå skal du bake noen som er tilpasset julen og som går rett hjem på kakebordet både for små og store.
Alle liker ostekake Her får du oppskrift med blåbær som løfter kaken til et nytt nivå.
Det er den kjente kokken Charles Tjessem som har komponert denne deilige lakseretten.
Mange elsker hollandaisesaus Her får du oppskriften på hvordan du lager den klassiske varianten.
En skikkelig klassiker av en saus. Den er kremet og herlig smøraktig, og passer perfekt til grønnsaker, egg og fisk.
Dette er nam nam. Oppskriften Pannestekt skrei med erter og hollandaise er signert en av Norges aller beste kokker Kari Innerå.
En sandwich med kald ishavsrøye og en deilig dressing er et enkelt og velsmakende alternativ når du har dårlig tid eller skal på tur. Sven Erik Renaa har komponert retten.
Her er en herlig oppskrift med laks som passer like godt på et festbord som til hverdags. Ovnsbakt laksefilet med urtesabayonne må du prøve.
Crêpes suzette er en klassisk pannekakedessert med ekstra tynne pannekaker og en smakfull sitrussaus.