En slik maki kombinerer japansk teknikk med innslag av Italia samt de beste norske råvarer.
En slik maki kombinerer japansk teknikk med innslag av Italia samt de beste norske råvarer.
Disse riskrokettene er den perfekte fingermat til musserende vin.
Når du pakker flyndrefileter inn i parmaskinke og serverer med nypoteter i hvitløksmør og fennikelsalat da lager du fest.
Tacolefser fylt med krydret torsk, tacosaus- og guacamole-dip er perfekt kosemat.
Pasta og krabbe er en ypperlig kombinasjon. Her har vi benyttet cannelloni sammen med fennikel. Denne retten kommer til å vekke oppsikt rundt middagsbordet.
Dette kryddersmøret er så deilig at nesten kan bare spise ved siden av godt brød. Du skal prøve det til stekt kylling eller kalkunfielt.
Det er ikke vanskelig å gjette seg til hvor denne retten har sine røtter. Med dippen vi foreslår for deg blir det skikkelig heftig smak.
Det blir fest når kveite står på menyen. Med denne italienske vrien med parmaskinke, salvie og parmesankremsaus på oppskriften blir det garantert trampeklapp.
Dette smøret smaker godt til bakte poteter, biffmiddag, eller til grillet fisk eller kjøtt. Det holder seg godt en stund i kjøleskapet.
Dette kryddersmøret passer ypperlig til stekt kylling eller kalkunfilet.