ingredienser

Oppskrifter som inneholder fennikelfrø

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 40 minutter

    Denne lekre parfaiten - en luftig postei - er utrolig lettlaget og det du trenger til julelunsjen.

  • 10 minutter

    Rabarbra kan brukes til pickles. Alene eller sammen med andre grønnsaker. Det er en fin måte å utnytte sensommerens rabarbra som er litt grovere.

  • 30 minutter

    Harissa er en type chili- og krydderpasta med røkt paprika som er både søt, sterk og full av smak. Den brukes mye i Nord-Afrika, spesielt i Tunisia, Marokko og Libya. Perfekt smakstilsetning i supper, sauser og couscous, og nydelig tilbehør til grillet kjøtt og fisk.

  • 3 timer 30 minutter

    Med aromatiske krydder fra Schezuan provinsen i Kina og smaksrik høyrygg får du en nydelig nuddelsuppe med mørt kjøtt, herlig kraft og friske urter. Dette er en real smaksbombe av en suppe som virkelig varmer!

  • 30 minutter

    Det fine med fisk er at det både smaker deilig og tar kort tid å tilberede. I denne curryen kombineres fast breiflabb med heftige smaker fra det indiske subkontinentet.

  • 5 timer

    Hemmeligheten bak en god Phở ligger i kraften. Å lage hjemmelaget kraft er en tidkrevende prosess, men resultatet er garantert verdt å vente på

  • 40 minutter

    Kanskje du synes denne retten ser komplisert ut. Det er den absolutt ikke. Du får et herlig måltid på ca 40 minutter hvis du følger oppskriften.

  • 3 timer

    Ribbe med italiensk vri er vel verd å prøve. Ikke helt lik vår måte å tilberede den på. Men vi kan love deg at det smaker. Her er oppskriften.

  • 1 time 40 minutter

    Kypriotisk påskebrød, eller soureki, er navnet på det tradisjonelle søte påskebrødet som bakes i Hellas. Her er oppskriften.

  • 30 minutter

    Det er den kjente kokken Charles Tjessem som har komponert denne deilige lakseretten.

  • 45 minutter

    Med denne skalldyrsuppe med friske reker og avokadokrem utnytter du dessuten rekene fullt ut siden rekeskallet er basis for kraften.

  • 35 minutter

    Her får scampien seg en plass i høyden, og kan skue ned på en basilikumsjø. Over seg får den deilig appelsinsaus. Alt hviler på en toast.

  • 30 minutter

    Kveite er manges favoritt og en de deiligste fiskene vi kan servere på middagsbordet. Prøv syltet kveite på endive- og ruccoulasalat.

  • 20 minutter

    Skal du ha skikkelig sky til ribba skal du bruke denne med nøttesmør. Den løfter ribba til nye høyder.

Forsiden akkurat nå
Slik blir torsken festfin
Dagens rett
Torsk med tapenade og lune tomater

Slik blir torsken festfin

Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet

Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Bocuse d'Or: Følg Håvard Werkland til pallen

27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik piffer du opp fredagsbiffen
Dagens rett
Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

Slik piffer du opp fredagsbiffen

Det litt nøytrale svinekjøttet gis her smaker som får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol
Ukens drink

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol

Noen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.

Les hele saken