Mostaccioli er navnet på en type penne-pasta fra Campania som er kuttet slik at de ser ut som en pennesplitt, og er uten riller.
Denne kladdekaken med safran, hvit sjokolade og yoghurt balanserer perfekt det syrlige og det søte og blir enda bedre med tyttebær og krem ved siden av.
Belgiske vafler er perfekt basis for en dessert eller et søtt mellommåltid.
Muffinsene har et søtt fyll med smak av kokos og er pyntet med glasur av mørk sjokolade.
Denne kaken heter noen steder mannik og andre manna som er semulegryn på ukrainsk.
Noen tenker på dette som østerrisk hverdagsmat, men det er i så fall en delikatesse kamuflert som hverdagsmat for dette er så mektig godt.
Bakt havregrøt er en veldig populær rett som kan spises som frokost eller til kaffen.
Dette bakverket regnes som Georgias nasjonalrett og serveres gjerne til frokost med en kopp te.
En herlig festbløtkake med multer og kremfløte til julaften, nyttår, konfirmasjon eller bursdag. En vinner på kakebordet.
Disse riskrokettene er den perfekte fingermat til musserende vin.
Sarah Bernhardt i langpanne er et godt, praktisk og glutenfritt alternativ på kakebordet. Med mandelbunn og sjokoladekrem er den særlig populær til jul.
En nøttestek med masse gode smaker! Server den til middag sammen med en god råkostsalat og en frisk dressing, eller server den som et alternativ til stuffing ved siden av helstekt kalkun.