Ha alt i en gryte la den passe seg selv slik de gjør i Hellas. Server brød til og bruk brødbiter slik at du får med deg all den gode kraften.
Ha alt i en gryte la den passe seg selv slik de gjør i Hellas. Server brød til og bruk brødbiter slik at du får med deg all den gode kraften.
Kombinasjonen av tomatisert krydret kjøttsaus (lam skal det være), ostesaus og aubergine er rett og slett genial. En smak du alltid vender tilbake til og som det er vanskelig å gå lei av.
Panetter eller kroketter er reneste snacksen, og en ypperlig måte å bruke restene etter en fiskemiddag på. Her har vi gitt dem en indisk vri som du garantert vil like.
Ande Ki Bhurji heter denne retten i Kerala, Sør-India hvor den ofte serveres til frokost, men den smaker fortreffelig både til lunsj og som en lett og rask middag.
Murgh Roghni som kyllingretten heter i India, hvor den kommer fra er en sterk chilirett, der chili understreker smaken på hovedingrediensen og øker den samlete aroma. Den stammer fra Mughaltiden da India var muslimsk.
Vafler uten hvetemel smaker like godt. I denne oppskriften er melet erstattet av maisenna.
Denne oppskriften er glutenfri og er en fin måte å bruke opp kokte poteter på.
Selvfølgelig kan du spise glutenfri eplekake. Her en enkel oppskrift som gjør at du kan servere den i løpet av en drøy halvtime.
Denne sjokoladekaken kommer alle til å sette pris. Enkel å lage er den også.
Du som ikke tåler gluten kan selvfølgelig lage krumkaker og spise dem med stor fornyelse. Følg bare oppskriften.