Denne oppskriften gir ca 20 stykk.
Damp fisken i litt olje i 10 minutter til den er gjennomkokt. Skyv kjelen fra platen og la fisken stå og trekke til den er kald.
Mos fiskestykkene med en gaffel og ha over i en større bolle. Ha i potetmos, vårløk, chili, ingefær, koriander og mynte, salt og pepper og ett egg. Pisk det andre egget i en bolle.
Lag panetter av blandingen. Dypp dem i pisket egg, så i brødrasp. Varm opp oljen og stek panettene i omganger til de er brune. Server med chilisaus og chutney. Pynt med sitronbåter.
Tips:
I denne oppskriften kan du fint bruke rester av hvit fisk.
India har et av verdens mest spennende gatematkjøkken
Se våre andre oppskrifter på frityrstekt mat
Her får du sært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig