Pannekaker kan også gratineres, og de kan til og med ha reker som topping.
Pannekaker kan også gratineres, og de kan til og med ha reker som topping.
Crêpes suzette er en klassisk pannekakedessert med ekstra tynne pannekaker og en smakfull sitrussaus.
Lag pannekaker slik skottene gjør det med appelsinsmør. Her får du hele oppskriften.
Dette er burgeren for deg som vil legge litt mer arbeid mellom de to burgerbrød. Med bacon og speilegg gir denne burgeren energi nok til en hel dag
Denne kaken har en herlig smak av sjokolade og kaffe. Elsker du kaffe da blir den din favoritt.
Denne varme sjokoladekaken med flytende kjerne er manges favoritt. Du kan fryse dem ned før steking. Det gir et godt resultat hver gang.
Trøffel- og vaniljekremkake er en av kakebunn dekket med et lag trøffelkrem, et lag vaniljekrem og nytt lag trøffelkrem. Sjokoladeglasur har du utenpå.
Hastverk er nødvendigvis slett ikke være lastverk. Denne superraske sjokoladekaken er et godt bevis. Her er oppskriften.
Spagetti carbonara, en ekte italiensk favoritt, tar deg under 20 minutter å lage. Her har du oppskriften.
Hønsekjøtt er en svært anvendelig ingrediens på kjøkkenet. Denne flotte råvaren trenger bare tid og kjærlighet. Som i denne oppskriften med hønsesuppe med melboller.
Kjøttpudding kan lage såvel til hverdags. Denne grove kjøttpuddingen før følge av både paprika, mais og en deilig kålstuing.
Et helt måltid i en deilig salat med tunfisk, med deilig tilbehør og dressing. Her har du oppskriften. Og du kan servere i løpet av et kvarter.