Bland de tørre ingrediensene i en bolle.
Visp sammen egg og melk og hell blandingen i melet under omrøring. Rør til røren er glatt.
Finriv sitronskallet og tilsett i røren sammen med det smeltete smøret.
Varm litt smør i en stor stekepanne. Tilsett ca. 3 ss røre og la den flyte utover. Pannekakene skal være ca. 12 cm i diameter.
Dryss blåbær over pannekakene før røren stivner på overflaten.
Når røren begynner å stivne snus pannekakene og stekes gylne på den andre siden.
Pass på at du ikke har for sterk varme på platen, slik at pannekakene blir rå inni.
Pannekakene kan serveres med rømme og lønnesirup.
Her finner du mange oppskriften på pannekaker
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev