Får du ikke tak i torsk, kan du også bruke sei eller kolje/hyse i denne oppskriften. Vil du ha ekstra tykk panering, kan du piske et egg og dyppe fiskebitene i før du vender dem i melet. Godt blir det uansett.
Får du ikke tak i torsk, kan du også bruke sei eller kolje/hyse i denne oppskriften. Vil du ha ekstra tykk panering, kan du piske et egg og dyppe fiskebitene i før du vender dem i melet. Godt blir det uansett.
Kamskjell tåler en del smak i tilbehøret som i denne oppskriften.
Aubergine, hummus og halloumi gjør disse sandwichene ekstra mettende - helt uten kjøtt, men altså ikke veganske.
Dette er et vegansk pålegg med masse næring fra rødbeter og kikerter som smaker kjempegodt. Det gir deg garantert energi og godt humør.
Denne nord-afrikanske vegetarretten er basert på en saus av løk, hvitløk, tomater og chili, og serveres alltid med posjert egg.
Dette er en oppskrift på en blåskjellrett som tar det tilbake til røttene med øl! Kombiner friskheten fra et syrlig øl med de mineralrike blåskjellene, så får du en smakseksplosjon.
Det er auberginens kjøttaktige struktur og høye innhold av fiber som gjør den så anvendelig i vegetarretter. Prøv penne-pasta med aubergine.
Det er gremolataen - altså persille, hvitløk og sitronskall - som gjør at denne retten blir så god. Du kan godt bruke annen type fisk, kylling eller halloumi på grillspydene.
Denne russiske rødbetesuppen kan lages med og uten kjøtt. Her er en variant med lam. Den kalles Borsj. Du kan også lage retten uten kjøtt.
Vil du imponere med porsjonspizza med pulled pork skal du bruke denne oppskriften. Med med bbq-saus, vårløk, rødløk og persille er du garantert sukess.
Kveite er en delikatesse Her serverer vi saftige fileter med hjemmelaget hollandaisesaus og aspargesbønner.
Her har du en vri på den vanlige spagetti med kjøttsaus slik at den minner mer om lasagne. Følg bare den enkle oppskriften og alle rundt bordet vil takke deg.
Biff er alltid velkommen. Følg denne enkle oppskriften som har et litt annet tilbehør enn du kanskje er vant til. La pommes frites eller bakte poteter få en pause.
Få ting smaker bedre enn en skikkelig lammestek. Når du tillegg fyller den med sennep og persille når steken nye høyder.
Denne retten kommer fra Portugal. Portugiserne elsker smakfull mat, med masse varierte krydder i. Her er en med lam.
Blåskjell og pommes frites - moules frtes - er en belgisk storfavoritt. Her er oppskriften.