Sett en mellomstor kasserolle på middels varme, ha finhakket sjalottløk, hvitløk og selleri i litt olje. Blandingen skal ikke brunes, bare bli mør.
Når grønnsakene er klare, tilsetter du blåskjellene, timian, laubærblad og surølet. Rør godt og ha lokk på kasserollen.
Damp blåskjellene til de har åpnet seg, cirka fire til seks minutter. Gi det litt tid, og kast alle blåskjellene som ikke har åpnet seg.
Ta ut blåskjellene og legg dem på et serveringsfat. Reduser kraften før du pisker inn smør og finhakket persille.
Hell kraften over skjellene og server, gjerne med øl-majones og brød.
Se våre andre oppskrifter med øl
Her finner du veldig mange oppskrifter med blåskjell
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig