Ceviche er både syrlig og med et lett chilibitt. Det er det som er en av suksessfaktorene i denne retten.
Ceviche er både syrlig og med et lett chilibitt. Det er det som er en av suksessfaktorene i denne retten.
I denne salaten kan du bruke det du måtte ha av ferdig kokte skalldyr, som blåskjell, krabbe, scampi eller kamskjell, gjerne rester fra dagen før.
Denne måten å tilberede sild på kan på mange måter kalles nederlendernes svar på den japanske sushien. Her pakker vi den inn i wraps.
Fryste bær og frukter er topp å ha for hånden når gradestokken kryper over det vi opplever som komfortsonen her til lands. For med disse kan du trylle fram de lekreste forfriskninger på et øyeblikk.
Javisst kan du ha salt pålegg på vafler. Det vet alle som bor nord i landet. Og i Østfold hvor vafler erstatter lompe til pølsa.
Fylt loff er super mat å dele med venner,på piknik eller hjemme. Passer også utmerket som en del av et koldtbord eller frokostbuffet.
I denne deilige salatoppskriften er det biffkjøttet som spiller hovedrollen, godt støttet av sprø sukkererter og asparges.
Biffsalat er en genial oppfinnelse, for her drøyer du den dyreste ingrediensen samtidig som du gjør inntaket av rødt kjøtt mer bærekraftig.
Det er knapt noe som er så fristende som god sushi og sashimi. Ikke noe hokus-pokus å lage selv her har du en enkel oppskrift.
Lag et deilig biffsmørbrød der legger på brie og i tillegg salatblader, rødløk, avocado og selvfølgelig aioli som du enkelt lager selv.
Gjør en salto. Rettere sagt en smoothie som både er deilig og sunn. Du skal nemlig bruke både blåbær, bringebær, avocado, litchi og bringebæryoghurt.