Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.
Les hele sakenNår boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Les hele sakenSkigaarden i Hemsedal, Vega Sicilia, Paradiso og Sips i Barcelona, mjød og råøl og en tur til Abruzzo er februamenyen.
Les hele sakenSom abonnent får du rabatt på italienske delikatesser, alt av utstyr til vinhobbyen din, vinreiser og leie av elegante villaer i Piemontes vinmarker.
Les hele sakenSkikkelig sprø svor og saftig svinekjøtt. Finnes det noe deiligere? Den tilfredsstillende følelsen du får når du hører svoren knase, samtidig som svinekjøttet smelter i munnen på deg. Det er ikke rart at ribba har fått hedersplassen på julebordet.
Les hele sakenChampagnene til denne produsenten er ultralekre og samtidig gode kjøp. For champagneprisene fortsetter å øke.
Les hele sakenLuca Roagna beviser igjen med sin 2017-årgang at han er en av de aller beste vinmakerne i Piemonte
Les hele sakenNyåpnede Haidan i København, Bollingers pinot noir-champagner, Bolgheri, calvados, Posthallen Drinkhub og mye mer på desembermenyen.
Les hele sakenHer finner du artikler om nye Plah, baren *isms meny til ettertanke, et besøk på Poppels i Gøteborg og mye sveitsisk/tysk grundighet.
Les hele sakenApéritif har inngått samarbeid med Vino Club og Vino Deli. De gir deg 10 prosent rabatt på vinutstyr og 20 prosent rabatt på alt i sin delikatessebutikk med godbiter fra Nord-Italia.
Les hele sakenI dag er det den internasjonale ostedagen og det er ingen grunn til at den ikke skal feires med et lite glass vin
Les hele sakenVinene fra Azores Wine Company passer perfekt til norsk sjømat, spesielt til klippfisk med italienske smaker.
Les hele sakenDet er ingen hemmelighet at viltkjøtt passer sammen med syrah fra nord-Rhône, denne vinen er intet unntak
Les hele sakenSom abonnent på Apéritifs Mat & Vinklubb kan du leie villaer på vingårder i Piemonte for en hyggelig pris.
Les hele sakenDerfor bør du én gang for alle lære deg å bake brezelne selv, og unne deg denne tyske kultpilsneren som belønning.
Les hele sakenMexico, Stockholm, Sicilia fra A til Å, armagnac, kaffe og kraft. Det du trenger av høstlig inspirasjon.
Les hele sakenPå øya Pantelleria mellom Sicilia og Afrika lager de komplekse dessertviner som passer perfekt til søte desserter med norske epler.
Les hele sakenLammet smaker best nå på høsten når det er nyslaktet, og sammen med denne vinen fra Arianna Occhipinti blir det en opplevelse
Les hele sakenAt vinen er legendarisk, er hevet over enhver tvil. Og i ny årgang har den fått en ekstra friskhet som lover godt for lagringspotensialet.
Les hele sakenNorske epler er det verdt å vente på, og det kan man trygt si også gjelder norsk sider. Av de 69 testede produktene er det sider og mørkt øl som scorer best.
Les hele sakenTysk riesling til sushi og krabbe er kanskje ikke unikt, men likevel så fantastisk godt
Les hele sakenI dag er det fokus på det mest kremede av kosemat, mac and cheese. Kjedelig, synes du? Ikke med øl både i og på si.
Les hele sakenDen er ikke sjelden bare fordi det lages veldig lite av slik vin, men også fordi den har utrolig mye karakter for pengene.
Les hele sakenI dette nummeret er vi innom både London, Spania og Dubai før vi vender blikket til Kvitsøy og Oslos sørøstligste utkant for godteri og alkoholfri drikke av en annen verden.
Les hele sakenOm du ikke har squash i hagen selv, så fins det masse deilig norsk squash i butikken, den blir ekstra god med spansk hvitvin
Les hele sakenTorsdag 18. august er den internasjonale pinot noir-dagen. Kanskje noe smalt å feire, men en perfekt unnskyldning for å åpne en god flaske vin til middagen.
Les hele sakenI de største polutsalgene finner du nå den perfekte vin til kantarellrisotto, og med på kjøpet får du en spennende historie.
Les hele sakenPoteten er hverdagshelten som fortjener en ny storhetstid. Denne kombinasjonen vil hente fondantpoteter tilbake på festbordet.
Les hele sakenVi får alltid høre at vi må spise mer grønt og mindre kjøtt, det er ikke vanskelig på sommeren, så gode som de norske grønnsakene er nå.
Les hele sakenModen riesling med litt restsødme er undervurdert, og sammen med moden mango og andebryst blir det et festmåltid
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenJanuar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
Her har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.
Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenErtesuppe med kjøttrester er skikkelig kraftkost, men ikke mektigere enn at den er innafor i januar. Ikke minst er den svært lettlaget.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenDet er ikke store innsatsen som kreves, men du blir rikelig belønnet. Med øl i gryta, må du kanskje ha øl i glasset. Men det er ikke nødvendig.
Les hele sakenWhisky og ingefærøl er som skapt for vinteren. Her serverer vi én av dem med den som for mange er selveste Irish Whiskey.
Les hele saken