Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.
Les hele sakenSkigaarden i Hemsedal, Vega Sicilia, Paradiso og Sips i Barcelona, mjød og råøl og en tur til Abruzzo er februamenyen.
Les hele sakenSom abonnent får du rabatt på italienske delikatesser, alt av utstyr til vinhobbyen din, vinreiser og leie av elegante villaer i Piemontes vinmarker.
Les hele sakenSkikkelig sprø svor og saftig svinekjøtt. Finnes det noe deiligere? Den tilfredsstillende følelsen du får når du hører svoren knase, samtidig som svinekjøttet smelter i munnen på deg. Det er ikke rart at ribba har fått hedersplassen på julebordet.
Les hele sakenChampagnene til denne produsenten er ultralekre og samtidig gode kjøp. For champagneprisene fortsetter å øke.
Les hele sakenLuca Roagna beviser igjen med sin 2017-årgang at han er en av de aller beste vinmakerne i Piemonte
Les hele sakenNyåpnede Haidan i København, Bollingers pinot noir-champagner, Bolgheri, calvados, Posthallen Drinkhub og mye mer på desembermenyen.
Les hele sakenHer finner du artikler om nye Plah, baren *isms meny til ettertanke, et besøk på Poppels i Gøteborg og mye sveitsisk/tysk grundighet.
Les hele sakenApéritif har inngått samarbeid med Vino Club og Vino Deli. De gir deg 10 prosent rabatt på vinutstyr og 20 prosent rabatt på alt i sin delikatessebutikk med godbiter fra Nord-Italia.
Les hele sakenI dag er det den internasjonale ostedagen og det er ingen grunn til at den ikke skal feires med et lite glass vin
Les hele sakenVinene fra Azores Wine Company passer perfekt til norsk sjømat, spesielt til klippfisk med italienske smaker.
Les hele sakenDet er ingen hemmelighet at viltkjøtt passer sammen med syrah fra nord-Rhône, denne vinen er intet unntak
Les hele sakenSom abonnent på Apéritifs Mat & Vinklubb kan du leie villaer på vingårder i Piemonte for en hyggelig pris.
Les hele sakenDerfor bør du én gang for alle lære deg å bake brezelne selv, og unne deg denne tyske kultpilsneren som belønning.
Les hele sakenMexico, Stockholm, Sicilia fra A til Å, armagnac, kaffe og kraft. Det du trenger av høstlig inspirasjon.
Les hele sakenPå øya Pantelleria mellom Sicilia og Afrika lager de komplekse dessertviner som passer perfekt til søte desserter med norske epler.
Les hele sakenLammet smaker best nå på høsten når det er nyslaktet, og sammen med denne vinen fra Arianna Occhipinti blir det en opplevelse
Les hele sakenAt vinen er legendarisk, er hevet over enhver tvil. Og i ny årgang har den fått en ekstra friskhet som lover godt for lagringspotensialet.
Les hele sakenNorske epler er det verdt å vente på, og det kan man trygt si også gjelder norsk sider. Av de 69 testede produktene er det sider og mørkt øl som scorer best.
Les hele sakenTysk riesling til sushi og krabbe er kanskje ikke unikt, men likevel så fantastisk godt
Les hele sakenI dag er det fokus på det mest kremede av kosemat, mac and cheese. Kjedelig, synes du? Ikke med øl både i og på si.
Les hele sakenDen er ikke sjelden bare fordi det lages veldig lite av slik vin, men også fordi den har utrolig mye karakter for pengene.
Les hele sakenI dette nummeret er vi innom både London, Spania og Dubai før vi vender blikket til Kvitsøy og Oslos sørøstligste utkant for godteri og alkoholfri drikke av en annen verden.
Les hele sakenOm du ikke har squash i hagen selv, så fins det masse deilig norsk squash i butikken, den blir ekstra god med spansk hvitvin
Les hele sakenTorsdag 18. august er den internasjonale pinot noir-dagen. Kanskje noe smalt å feire, men en perfekt unnskyldning for å åpne en god flaske vin til middagen.
Les hele sakenI de største polutsalgene finner du nå den perfekte vin til kantarellrisotto, og med på kjøpet får du en spennende historie.
Les hele sakenPoteten er hverdagshelten som fortjener en ny storhetstid. Denne kombinasjonen vil hente fondantpoteter tilbake på festbordet.
Les hele sakenVi får alltid høre at vi må spise mer grønt og mindre kjøtt, det er ikke vanskelig på sommeren, så gode som de norske grønnsakene er nå.
Les hele sakenModen riesling med litt restsødme er undervurdert, og sammen med moden mango og andebryst blir det et festmåltid
Les hele sakenEtter mange polslipp med lagringsdyktige, komplekse produkter i teten, er det denne gang IPA-er som går av med seieren. Her er de du bør sikre deg nå.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenEn winemakers dinner med et utvalg av viner du knapt har opplevd maken til. Det skjer når to av Tysklands mest profilerte vinmakere - Markus Molitor og Hans Oliver Spanier - møtes på Nedre Foss Gård 23. april.
Les hele sakenDen 8. april har du en gyllen mulighet til å utforske viner fra en vinprodusent med en helt unik historie og småretter fra Boho House – det ultimate stedet for god stemning og mat.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Dette er en etterspurt smaking, så vær tidlig ute med påmeldingen.
Les hele sakenNår boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Det er det mest interessante påfyllet i basishyllene i mars.
Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.
Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenRundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.
Les hele sakenChinon og cabernet franc som lagringsobjekt er i trygge hender fra denne produsenten som har veldig gunstige priser.
Les hele sakenDirekte pressete pinot noir-druer med høy syre gir en veldig lys og elegant rosévin som balanseres av litt restsødme. Perfekt til krydret mat.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Dette er en etterspurt smaking, så vær tidlig ute med påmeldingen.
Les hele sakenValpolicella er en av Italias mest kjente vinregioner, primært for sin kraftfulle amarone og ripasso. Men regionen står nå foran en tid med endringer i regi av en ny generasjon vinmakere med nye ideer og ambisjoner.
Les hele saken