Klubb

Mat og vinturer - ferievillaer - vinutstyr - delikatesser

Eksklusivt tilbud til våre abonnenter med Piemonte i sentrum

Eksklusivt tilbud til våre abonnenter med Piemonte i sentrum

Som abonnent får du rabatt på italienske delikatesser, alt av utstyr til vinhobbyen din, vinreiser og leie av elegante villaer i Piemontes vinmarker.
02 Januar 2023 - 09:48

Aperitif.no har inngått samarbeid med Vino Piemonte, Vino Club og Vino Deli og tilbyr våre abonnenter nå unike tilbud.

Hos vinodeli.no finner du deilige matprodukter spesialimportert fra Nord-Italia. Du kan velge og vrake i alt fra pasta til skinker, pølser, olivenolje, trøffelprodukter og mye mer.

Hos vinoclub.no kan du kjøpe alt fra nye vinglass og vinbøker til flotte vinskap. De tilbyr også vinredskapet Coravin som gjøre at du kan smake på dine eksklusive flasker uten å en gang åpne korken. Alt dette får du rabatt på.

Du får også rabatter på leie av eksklusive villaer i Piemontes vinmarker. De forskjellige villaene har alle flere soverom, godt utstyrte kjøkken, og svømmebasseng. I tillegg til dette har de egen vinkjeller tilgjengelig.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & Vinklubb og dra fordelene av disse tilbudene

Hovedsak (2).png [2.23 MB]

Bilde1.jpg [246.07 KB]

Abonnementsfordel i delikatesseforretning og på vinutstyr
Du får rabatt i to forskjellige nettbutikker. Den ene har alt du kan tenke deg av utstyr til vinhobbyen din. Her får du 10 prosent rabatt på glass, avansert utstyr, vinskap og mye mer. I tillegg, og ikke minst, en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av delikatesser fra Nord-Italia som du får hele 20 prosent rabatt på.

Les mer om hva nettbutikkene tilbyr her

Spesialpriser på gruppereiser til Piemonte
I samarbeid med Vino Piemonte tilbyr Aperitif.spesialpriser på eksklusive vinreiser med mat og vin i sentrum. Se programmet her: Mat & Vinturer

Bli abonnent i dag og planlegg din neste vinreise nå

Rabatt på flotte villaer i Piemonte
Vino Piemonte eier dessuten 15 hektar (150 mål) eiendom i Piemonte, fordelt på 9 vingårder/-marker med litt over 12 hektar vinmark og 4 villaer på vingårder. Her får du plass til hele familien eller vennegjengen i en villa hvor du har eget svømmebasseng og privat vinkjeller.

Bilde2.jpg [120.70 KB]

Tre av villaene er nyrenoverte og som abonnent på Aperitifs Mat & Vinklubb får du 10 prosent rabatt på leie av disse villaene. Les mer om villaene her

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien
+

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien

Rundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella
+

Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella

Valpolicella er en av Italias mest kjente vinregioner, primært for sin kraftfulle amarone og ripasso. Men regionen står nå foran en tid med endringer i regi av en ny generasjon vinmakere med nye ideer og ambisjoner.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Når du baker torsken (eller skreien) under en skorpe som her, blir den ekstra god
Dagens rett

Når du baker torsken (eller skreien) under en skorpe som her, blir den ekstra god

Med en god skorpe av persille, hasselnøtter og loff, blir torsken saftig helt fram til den skal spises.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien
+

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien

Rundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nysgjerrig på Chinon – her får du utrolig mye for pengene
+
Godbiter i pollisten

Nysgjerrig på Chinon – her får du utrolig mye for pengene

Chinon og cabernet franc som lagringsobjekt er i trygge hender fra denne produsenten som har veldig gunstige priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Start rosévinsesongen med denne pinot noir-perlen
+
Ukens vin

Start rosévinsesongen med denne pinot noir-perlen

Direkte pressete pinot noir-druer med høy syre gir en veldig lys og elegant rosévin som balanseres av litt restsødme. Perfekt til krydret mat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En unik mulighet til å smake hvor fantastisk sider er til mat
Matkurs og vinkurs
Sidersmaking+småretter i Oslo

En unik mulighet til å smake hvor fantastisk sider er til mat

Sider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Dette er en etterspurt smaking, så vær tidlig ute med påmeldingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella
+

Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella

Valpolicella er en av Italias mest kjente vinregioner, primært for sin kraftfulle amarone og ripasso. Men regionen står nå foran en tid med endringer i regi av en ny generasjon vinmakere med nye ideer og ambisjoner.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her