Ruby Red ble skapt i anledning Absolut Ruby Red kom på markedet i 2006. Drinken kan også lages med vanlig vodka for det er smaken av rød grapefrukt som er i sentrum.
Ruby Red ble skapt i anledning Absolut Ruby Red kom på markedet i 2006. Drinken kan også lages med vanlig vodka for det er smaken av rød grapefrukt som er i sentrum.
Gresskar gir sødme og melken bidrar med fylde til drinken. Kanel og vanilje snakker for seg, og vodka løfter alle smakene sammen.
Denne drinken er en ekte norsk klassiker som smaker like godt i dag som da den ble laget første gang.
Kamikaze er mest kjent som shot, men er egentlig en margarita med vodka og uten saltrand.
Drinkens navn er inspirert av Smirnoffs Moskva-opprinnelse samt illustrasjonen på koppene. Den ble servert i på Cock’n Bull i Hollywood.
Vil du løfte Espresso martinien et par hakk skal du toppen den med revet sjokolade.
Dene drinken er komponert en den berømte bartenderen Tom Baker fra Australia.
Vanilla sour er en vanilje-vodka basert versjon av vodka sour. Her med Absolut Vanilia.
Sea Breeze lages vanligvis med grapefruktjuice, men på Eero i Oslo hvor drinken er på menyen, brukes appelsinjuice og et par andre ingredienser for å gjøre en forskjell.
I en Sea Breeze er det frukten som setter smaken. Både tranebær- og grapefruktjuice har mye karakter. Sammen er de krutt, spesielt når de bakkes av alkohol, i dette tilfellet gin.
Med Grey Goose, hylleblomstlikør og champagne er festen sikret.
Med blå curacao trenger du bare vodka og sitronsaft for å skape tropisk stemning.
Chi-Chi er Pina Colada med vodka i stedet for rom. Og like innsmigrende.
Chi-chi kan minne om en pina colada, men har vodka og ikke rom. Denne har heller ikke ananas, derimot grapefruktjuice og er derfor friskhere.
Denne drinken er komponert av den kjente bartenderen Roar Hildonen
Denne er komponert av den kjente bartenderen Roar Hildonen - To Rom & Kjøkken i Trondheim. En drink du garantert vil mikse flere ganger.
Denne oppskriften fra Absolut har vi gitt en litt annen vri. I stedet for peppervodka som ikke finnes i Norge, bruker vi litt tabasco.