Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sitronsorbet blir enda bedre etter måltidet med litt vodka og prosecco.
Skogsbær i form av likør og juice er det som gjør denne champagnecocktailen spesiell.
Prosecco og sitronsorbet får et litt løft av sitronvodka.
Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Det er både en hyggelig og nyttig syssel som skaper glede helt til siste bit er fortært.
For i hendene på denne vinmagikeren blir ikke vinene som hos naboen.
Og fra et område som fortsatt ikke har fått den oppmerksomheten det fortjener.
Gravet ytrefilet av rein smaker fantastisk med dette tilbehøret. Start forberedelsene nå.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.