- Fyll en shaker med is og tilsett ingrediensene (bortsett fra boblevinen).
- Sil over i et melisdekt avkjølt høyt glass.
- Topp med champagne og pynt gjerne med et jordbær.
Tips 1:
Sett glassene i fryser og dryss over melis rett etter at du tar dem ut. Da sitter melisen bedre på glasset slik at det ser frostet ut.
Tips 2:
Dersom du vil ha fruktigere drink, kan du velge bort vodka og tilsette mer St. Germain.
Tips 3:
Du kan også bytte ut champagne med (tørr) prosecco.
Tips 4:
Får du ikke tak i St. Germain, kan du bruke en annen hylleblomstlikør , hylleblomstvin eller hylleblomstekstrakt/saft
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få ukens drink som nyhetsbrev