Denne sirupen egner seg svært godt i drinker der du vil ha et syrlig preg.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Lag en herlig drink med rom og grapefruktsoda. Vil du ha den ekstra frisk kan du bruke limejuice.
Denne klassikeren skal ha blitt laget for Winston Churchill før han ble statsminister av bartenderen Jim Gilmore på The American Bar på Savoy i London.
Bringebærsirup er nødvendig i en klassisk drink som Knickerbocker Cocktail og setter veldig god og smak på et lyst øl.
Det er selveste Jerry Thomas som sørget for å udødeliggjøre Knickerbocker Cocktail, for han inkluderte den i sin 1862-utgave av The Bartender's Guide.
Denne drinken dufter friskt av sjø, akevitt og grapefrukt.
Det finnes knapt en enklere drink enn clara/shandy - 50/50 øl og limonade. Men for maksimal smak må du være nøye med hva du blander.
Shandy er britenes vri på å vanne ut pilsen, men da med brus. I denne oppskriften er det brukt likør og soda som gir en litt annen effekt.
Denne margaritaen skiller seg fra den klassiske både ved at den ikke har saltrand og at den røres og ikke shakes.
Denne gindrinken er inspirert av 1920-tallsfavoritten Bee’s Knee’s.
Dette er rett og slett en iste laget av hibiscuste og toppet med den røde musserende teen fra Copenhagen Sparkling Company, og det er nettopp denne som gir drinken karakter og dybde.
Du behøver ikke være Pokemon-entusiast for å nyte denne cocktailen som er både syrlig, fruktig, søt, fyldig og frisk.
Denne vrien på en negroni er mer ginpreget enn den klassiske utgaven, og med den unike likøren H.Theoria Perfidie som gir en spesiell karakter.
En drink som kombinerer mange smaker og som resultat en herlig drink.
Bak det rosa utseendet skjuler det seg en forfriskende grapefrukt og rom-drink kreert av Jim Meehan, mannen bak Banks-romen.
Denne klassikeren ble skapt av Fred L. Myers til åpningen av hans romdestilleri i Monymusk på Sør-Jamaica i 1879. Mens andre mener den kommer fra Planter's Hotel i Charleston.
Svensk punsj skiller seg fra den karibiske Planter's Punch ved at den er basert på arrack - sukkerrørbrennevin fra Indonesia. Sammen med andre eksotiske ingredienser som sukker, te, krydder og sitron.
Chilisirup kan brukes til mange ting. Den er deilig å helle på et stykke kake, en dessert, i salatdressingen eller i en drink.
I denne drinken nyttiggjør du deg rødvinsskvettene som du koker til sirup. Sammen med rugwhiskey og den helt spesielle franske likøren, får du en unik og ganske alkoholsterk drink.
Bruk gjerne slanten av en rødvin du ikke drakk opp i helgen. Sirupen kan brukes i drinker, i marinader eller i salatdressinger.