Oslo - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 09 Januar 2020 - 11:35

    Unik mulighet til å smake 9 viner fra Barbaresco

    Unik mulighet til å smake 9 lekre viner fra et av Italias aller mest spennende område.
    09. januar 2020
  • 01 Oktober 2019 - 15:18

    Lær forskjellen på Bordeaux og Burgund gjennom 10 deilige viner

    Bordeaux og Burgund er to av verdens aller mest anerkjente vinområder. Men hva skiller egentlig de to? Dette vil Master of Wine Mai Tjemsland lære deg på kun to timer.
    01. oktober 2019
  • 25 Mai 2019 - 01:05

    La en proff lære deg å smake vin - berømte områder og populære druer

    En av landets fremste vineksperter, Cathinca Dege, lærer deg hvordan du smaker og bedømmer vin. Bli med og få mer ut av dine vinopplevelser du også.
    25. Mai 2019
  • 09 Mai 2019 - 01:00

    Selvplukk til bar og kjøkken gir unike muligheter

    På Topphem i Oslo går man grundig til verks for å finne den optimale matchen mellom cocktails og mat. Mange av ingrediensene er et resultat av selvplukk og nå vil de dele kunnskapen også med andre.
    09. Mai 2019
  • 25 Februar 2019 - 15:21

    På denne restauranten får du en helt ny smak av ramen

    Ramen kan høres ut som en veldig enkel rett, men David Qvist på Hrimnir Ramen har brukt sin doktorgrad i mikrobiologi for å komme fram til den optimale norrøne ramensmaken.
    25. februar 2019
  • 23 Februar 2018 - 10:00

    Her inviteres det til hjemmefest hver kveld

    Anne Maurseth markerer sine 10 år bak baren med å invitere gjestene hjem til seg. Baren Andre til høyre er innredet som en leilighet hvilket skaper unike muligheter for å skape den ultimate baropplevelse, men også utfordringer.
    23. februar 2018
  • 21 Mars 2017 - 10:44

    Naturvinbar uten merkelapper

    Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.
    21. mars 2017
  • 02 Januar 2017 - 10:04

    Denne gjengen tar øl og mat til nye høyder

    Bak bryggeripuben Brus og restaurant Spontan i København står superlaget fra To Øl, Tore Gynther, Tobias Emil Jensen og Morten Bruun, som er toppet med stjernekokk Christian Gadient. Snart åpner en avlegger i Oslo.
    02. januar 2017
  • 14 Desember 2016 - 11:49

    Slik er nye Grand Cafe

    Det er litt av en oppgave Fursetgruppen har tatt på seg med å snu Grand Cafe tilbake til dens fordums prakt og rolle som storstue. Med på laget er en ekspert på omstilling, noen av landets dyktigste kokker og en vinkjeller av et kaliber som i dag er sjeld
    14. desember 2016
  • 12 August 2016 - 10:56

    Stadig flere ølfestivaler og festivaldeltakere

    Oslos tredje nye ølfestival så langt i år åpner dørene denne helga. Og oppslutningen rundt ølfestivalene øker over hele landet.
    12. august 2016
  • 26 Juli 2016 - 10:37

    Er du god til å pille reker?

    Da bør du prøve deg i det uoffisielle NM i rekepilling som finner sted på Aker Brygge i Oslo 29. og 30. juli.
    26. juli 2016
  • 06 Mai 2016 - 13:00

    Sentralen bringer også matkultur til folket

    Med Sentralen har Oslo fått en ny storstue som ikke ligner noe annet. Til å ta seg av det som skal spises og drikkes har eier Sparebankstiftelsen DnB Nor engasjert byens mest nytenkende kokkekvartett.
    06. Mai 2016
  • 27 November 2015 - 11:59

    Barcode har fått sine pølsekokere

    Nyåpnete Stock i Bjørvika satser på raffinert, norsk tradisjonskost og gode cocktails, gjerne til pølsene. Møt kjøkkensjef Stian Gregersen og barsjef Håkon Ongstad.
    27. november 2015
  • 04 November 2015 - 10:44

    I denne baren nøyer de seg ikke bare med å lage gode drinker

    Himkok er ikke bare en bar med et kult navn og barbersalong. Det er et barkonsept som er unikt, ikke bare i norsk, men også internasjonal sammenheng.
    04. november 2015