31 Mars 2025 - 17:10
Klubb - Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
31. mars 2025
-
29 Mars 2025 - 12:58
Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.29. mars 2025 -
29 Mars 2025 - 11:50
Sjekk ut denne prisgunstige pinot noiren neste gang du er på polet
For den har fast plass og er et virkelig godt kjøp i ny årgang.29. mars 2025 -
28 Mars 2025 - 13:43
Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône
Den har en veldig gunstig pris, og kommer også i en rød utgave.28. mars 2025 -
22 Mars 2025 - 12:23
Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien
Rundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.22. mars 2025 -
21 Mars 2025 - 16:14
Moden barbaresco til knallpris
11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.21. mars 2025 -
19 Mars 2025 - 13:57
Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.19. mars 2025 -
19 Mars 2025 - 13:21
Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella
Valpolicella er en av Italias mest kjente vinregioner, primært for sin kraftfulle amarone og ripasso. Men regionen står nå foran en tid med endringer i regi av en ny generasjon vinmakere med nye ideer og ambisjoner.19. mars 2025 -
15 Mars 2025 - 11:02
Nysgjerrig på Chinon – her får du utrolig mye for pengene
Chinon og cabernet franc som lagringsobjekt er i trygge hender fra denne produsenten som har veldig gunstige priser.15. mars 2025 -
14 Mars 2025 - 16:25
Start rosévinsesongen med denne pinot noir-perlen
Direkte pressete pinot noir-druer med høy syre gir en veldig lys og elegant rosévin som balanseres av litt restsødme. Perfekt til krydret mat.14. mars 2025 -
11 Mars 2025 - 12:38
Disse boksvinene er best blant 210 testet
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.11. mars 2025 -
11 Mars 2025 - 12:15
Spesialpol: Sjeldne whiskyer for den som har det meste allerede
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.11. mars 2025 -
07 Mars 2025 - 15:47
Takk klimaendringene, for her får du mye Burgund-pinot for pengene
Når temperaturene øker, blir også Burgund-appellasjonene mest anerkjent for sine hvitviner interessante også for pinot noir.07. mars 2025 -
07 Mars 2025 - 12:39
Tjuvstart påsken nå, og fyll opp med topp vin i papp
Om du er blant de mange som vil ha en treliter med rødvin i bakhånd, er denne nyheten vel verd å sjekke ut.07. mars 2025 -
07 Mars 2025 - 11:34
Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen
Sherry er fortsatt en av vinverdenens mest prisgunstige skatter samtidig som nye perler fra dette skattekammeret kommer på markedet. Også bestselgeren Tio Pepe finner stadig nye former.07. mars 2025 -
05 Mars 2025 - 15:39
De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.05. mars 2025 -
03 Mars 2025 - 16:46
Marsnyhetene i basis: Kraftig rødvin til påske eller leskende og lyst til vårlig vinkos
Det er det mest interessante påfyllet i basishyllene i mars.03. mars 2025 -
02 Mars 2025 - 15:50
Her finner du marsutgaven 2025 av Apéritif magasin
København byr på koreansk mattempel og drikken du får der, finnes også i Norge. Både El Salvador og Valpolicella besøkes, og naturvinens framtid diskuteres også.02. mars 2025 -
02 Mars 2025 - 12:00
Bruno Paillard: Ingen over ingen ved siden
Alice Paillard viderefører faren Brunos 40 år gamle filosofi som aldri har vært mer aktuell enn nå. Den kommer fullt til uttrykk gjennom deres NPU – nec plus ultra – den optimale champagne.02. mars 2025 -
01 Mars 2025 - 16:48
Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene
Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.01. mars 2025 -
01 Mars 2025 - 13:43
Topp chablis til skrei på 161 pol
Denne strålende chablisen kan ikke vente til å slå følge med full skreipakke. Sikre deg flaskene nå.01. mars 2025 -
01 Mars 2025 - 10:28
Bli kjent med en «ny» druesort fra Piemonte - og det til en veldig god pris
Albarossa er en glemt krysning, som velfortjent har fått fornyet interesse. Godt nytt for alle som elsker barbera.01. mars 2025 -
21 Februar 2025 - 16:24
Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset - vi snakker om viner som skriver verdenshistorie
Boka som velfortjent har tatt Norge med storm, fortjener også noe unikt i glasset. Mer unikt enn dette skal du lete lenge etter.21. februar 2025 -
21 Februar 2025 - 14:39
Super før-vårvin til knallpris
De første tegnene på lysere tider feires med denne herlige hvitvinen fra Rioja – til en veldig god pris.21. februar 2025 -
19 Februar 2025 - 01:26
Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.19. februar 2025