Dato og tid: Lørdag 9. februar 2013, kl. 18.00 - 23.00
Pris: kroner 1295,- pr. person
Sted: Onda Restaurant, Stranden 30, 0250 Oslo
Avbestillingsfrist: 03.02.13 kl. 23.59.
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no
Verdensberømte og historiske Châteauneuf-du-Pape
Bli med på en spennende helaften på Onda med både en unik vinsmaking og en eksklusiv middag med viner fra den fantastiske Rhônedalen og verdensberømte Châteauneuf-du-Pape.
Denne kvelden får vi besøk fra selveste Jean Pierre Durand, direktøren for det historiske vinhuset Ogier Caves des Papes, og her lærer du mer om noen av Frankrikes mest berømte vinområder og deres særegenheter.
Gjennom en spesialkomponert fireretters meny, satt opp av kjøkkensjefen Jonathan Howell ved topprestauranten Onda, vil du selv oppleve mat og vin i perfekt harmoni.
Til middagen får du servert en rekke av Ogier sine toppviner, deriblant deres ikoniske Clos de l'Oratoire i både hvit og rød utgave.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Meny">Se menyen for kvelden her
Unik smaking av Châteauneuf-du-Papes terroir
Denne kvelden får du også en enestående reise igjennom Châteauneuf-du-Pape sine forskjellige terroir.
Ogier Caves des Papes er nemlig det eneste vinhuset i området som lager akkurat samme vin fra 4 forskjellige jordsmonn. Druesammensetningen, vinifikasjon og alle andre detaljer er helt identiske, det er bare jordsmonnet som er forskjellig.
Gjennom denne spennende smakingen får du selv oppleve hvor viktig jordsmonn er for vinens karakter.
Gå ikke glipp av denne unike middagen og smakingen - ta med gode venner og meld deg på nå!
Disse vinene får du servert denne kvelden:Til middagen:Rhôneviner: Châteauneuf-du-pape viner: • FIXME: not implemented embed type for object type bottle: <embed SIZE="original" VIEW="embed-inline" CLASS="embedded_bottle" OBJECT_ID="84060" CUSTOM:BOTTLESELECTOR="1"> Dessertvin: • Cazes Rivesaltes Ambré 1999 (99431) Expression de quatre terroirs-smaking: • Ogier Châteauneuf-du-Pape Expression de Terroir Eclats Calcaires 2010, ca kr 350,- (ikke tilgjengelig i Norge) • Ogier Châteauneuf-du-Pape Expression de Terroir Safres 2010, ca kr 350,- (ikke tilgjengelig i Norge) • Ogier Châteauneuf-du-Pape Expression de Terroir Grès Rouges 2010, ca kr 350,- (ikke tilgjengelig i Norge) • Ogier Châteauneuf-du-Pape Expression de Terroir Galets Roulés 2010, ca kr 350,- (ikke tilgjengelig i Norge) Vi tar forbehold om enkelte endringer i de oppsatte vinene |
Meny
Ogier Caves des Papes
Winemakers Dinner
-
Onda Restaurant
9. februar 2013
*
Grillet kamskjell med løyrom
Ogier Clos de l'Oratoire Blanc Châteauneuf-du-Pape 2012
**
Bakt Strøm-torsk med soppbuljong
Ogier Crozes Hermitage Comte de Raybois 2009
Ogier St. Joseph Duc de Cadrousse 2010
***
Andebryst med kirsebær og spinat
Ogier Châteauneuf-du-Pape Bois de Pied Redal 2010
Ogier Clos de l'Oratoire Rouge Châteauneuf-du-Pape 2010
****
Sjokolade-savarin med bringebær
Cazes Rivesaltes Ambré 1999
**