Drikke
Vinkurs 3. februar - Eksklusiv chablismiddag på Festningen Restaurant

Vinkurs 3. februar - Eksklusiv chablismiddag på Festningen Restaurant

Opplev Chablis på sitt beste med en utsøkt fisk- og skalldyrmiddag på den nye topprestauranten Festningen.
Redaksjonen
27 Januar 2014 - 01:10

Kurset omfatter: Eksklusiv fireretters middag med unike viner
Dette får du servert: Seks forskjellige viner til middagen
Matservering: Ja - Spesialtilpasset 4-retters meny på Festningen Restaurant
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Foredragsholder: Louis Moreau, vinmaker
Kursets språk: Engelsk

Dato og tid: Mandag 3. februar 2014, kl. 18.00 - 23.00

Pris: kroner 1195,- pr. person

Sted: Festningen Restaurant , Myntgata 9, 0151 Oslo

OBS: Kun 36 plasser.

Avbestillingsfrist: 26.01.14 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail

Her kan du bestille gavekort for kurs

Elegant fisk- og skalldyrmeny til lekre chabliser

Chablis er verdens mest berømte vinområde for elegante hvitviner, og vi nordmenn elsker de friske, klare og smakfulle vinene herfra.

Vinene passer dessuten perfekt til all den deilige sjømaten vi er så heldige å ha her i Norge.

Mandag 3. februar får vi besøk av en av Chablis' store vinpersonligheter, selveste Louis Moreau, under en eksklusiv middag i Oslo.

Han vil lære oss mer om den spennende historien og særtrekkene ved vinområdet Chablis, og hvorfor vinene fra dette området er som skapt for norsk sjømat.

Denne kvelden får du servert seks eksklusive viner, i perfekt harmoni med en spesialkomponert fireretters fisk- og skalldyrsmeny signert Jonathan Howell ved en av Oslos nyeste topprestauranter - Festningen Restaurant.

Foredraget holdes på engelsk.

Les om Chablis her

Gå ikke glipp av denne unike middagen - ta med gode venner og meld deg på!

Dette er kveldens meny:

Meny

Louis Moreau
Winemakers Dinner
-
Festningen Restaurant
3. februar 2014


*
Apéritif
Louis Moreau Petit Chablis 2012
**
Ceviche av røkt skrei, eple og brønnkarse
Louis Moreau Chablis 2012
**
Skalldyrrisotto med stekt sjøkreps
Louis Moreau Chablis 1er Cru Vaillons 2010
***
Breiflabb med Avruga kaviar, Chablis-beurre blanc og spinat
Louis Moreau Chablis 1er Cru Fourneaux 2011
Louis Moreau Chablis Grand Cru Les Clos 2010

***
Comté med nøttebrød og aprikos
Louis Moreau Chablis Grand Cru Vaudésir 2009
***
Kaffe
*

Vi tar forbehold om enkelte endringer i menyen og de oppsatte vinene

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Server skreien med skikkelige påskearomaer
Dagens rett
Skrei med spinat og appelsinsaus

Server skreien med skikkelige påskearomaer

Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lammekoteletter er et godt alternativ til stek - i hvert fall med dette tilbehøret
Dagens rett

Lammekoteletter er et godt alternativ til stek - i hvert fall med dette tilbehøret

Det er ikke alltid at påskelammet må komme som stek eller lår. Lammekoteletter et et fin-fint alternativ - særlig om det er få rundt bordet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet
Ukens drink

Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet

Akevitt, tranebærjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Påskens beste lammeoppskrifter
Guide
Påskelam oppskrifter

Påskens beste lammeoppskrifter

Her finner du oppskrifter på alt fra tradisjonell lammestek til noen mer uvanlige lammeretter. Selvsagt med drikkeforslag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Server skreien med skikkelige påskearomaer
Dagens rett
Skrei med spinat og appelsinsaus

Server skreien med skikkelige påskearomaer

Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lammekoteletter er et godt alternativ til stek - i hvert fall med dette tilbehøret
Dagens rett

Lammekoteletter er et godt alternativ til stek - i hvert fall med dette tilbehøret

Det er ikke alltid at påskelammet må komme som stek eller lår. Lammekoteletter et et fin-fint alternativ - særlig om det er få rundt bordet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp
+
Godbiter i pollisten

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp

Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også
Dagens rett

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også

Reinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet
Ukens drink

Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet

Akevitt, tranebærjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her