Dato og tid: Mandag 3. februar 2014, kl. 18.00 - 23.00
Pris: kroner 1195,- pr. person
Sted: Festningen Restaurant , Myntgata 9, 0151 Oslo
OBS: Kun 36 plasser.
Avbestillingsfrist: 26.01.14 kl. 23.59.
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no
Her kan du bestille gavekort for kurs
Elegant fisk- og skalldyrmeny til lekre chabliser
Chablis er verdens mest berømte vinområde for elegante hvitviner, og vi nordmenn elsker de friske, klare og smakfulle vinene herfra.
Vinene passer dessuten perfekt til all den deilige sjømaten vi er så heldige å ha her i Norge.
Mandag 3. februar får vi besøk av en av Chablis' store vinpersonligheter, selveste Louis Moreau, under en eksklusiv middag i Oslo.
Han vil lære oss mer om den spennende historien og særtrekkene ved vinområdet Chablis, og hvorfor vinene fra dette området er som skapt for norsk sjømat.
Denne kvelden får du servert seks eksklusive viner, i perfekt harmoni med en spesialkomponert fireretters fisk- og skalldyrsmeny signert Jonathan Howell ved en av Oslos nyeste topprestauranter - Festningen Restaurant.
Foredraget holdes på engelsk.
Les om Chablis her
Gå ikke glipp av denne unike middagen - ta med gode venner og meld deg på!
Dette er kveldens meny:
Meny
Louis Moreau
Winemakers Dinner
-
Festningen Restaurant
3. februar 2014
*
Apéritif
Louis Moreau Petit Chablis 2012
**
Ceviche av røkt skrei, eple og brønnkarse
Louis Moreau Chablis 2012
**
Skalldyrrisotto med stekt sjøkreps
Louis Moreau Chablis 1er Cru Vaillons 2010
***
Breiflabb med Avruga kaviar, Chablis-beurre blanc og spinat
Louis Moreau Chablis 1er Cru Fourneaux 2011
Louis Moreau Chablis Grand Cru Les Clos 2010
***
Comté med nøttebrød og aprikos
Louis Moreau Chablis Grand Cru Vaudésir 2009
***
Kaffe
*