Drikke
Vinkurs 3. februar - Eksklusiv chablismiddag på Festningen Restaurant

Vinkurs 3. februar - Eksklusiv chablismiddag på Festningen Restaurant

Opplev Chablis på sitt beste med en utsøkt fisk- og skalldyrmiddag på den nye topprestauranten Festningen.
Redaksjonen
27 Januar 2014 - 00:10

Kurset omfatter: Eksklusiv fireretters middag med unike viner
Dette får du servert: Seks forskjellige viner til middagen
Matservering: Ja - Spesialtilpasset 4-retters meny på Festningen Restaurant
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Foredragsholder: Louis Moreau, vinmaker
Kursets språk: Engelsk

Dato og tid: Mandag 3. februar 2014, kl. 18.00 - 23.00

Pris: kroner 1195,- pr. person

Sted: Festningen Restaurant , Myntgata 9, 0151 Oslo

OBS: Kun 36 plasser.

Avbestillingsfrist: 26.01.14 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail

Her kan du bestille gavekort for kurs

Elegant fisk- og skalldyrmeny til lekre chabliser

Chablis er verdens mest berømte vinområde for elegante hvitviner, og vi nordmenn elsker de friske, klare og smakfulle vinene herfra.

Vinene passer dessuten perfekt til all den deilige sjømaten vi er så heldige å ha her i Norge.

Mandag 3. februar får vi besøk av en av Chablis' store vinpersonligheter, selveste Louis Moreau, under en eksklusiv middag i Oslo.

Han vil lære oss mer om den spennende historien og særtrekkene ved vinområdet Chablis, og hvorfor vinene fra dette området er som skapt for norsk sjømat.

Denne kvelden får du servert seks eksklusive viner, i perfekt harmoni med en spesialkomponert fireretters fisk- og skalldyrsmeny signert Jonathan Howell ved en av Oslos nyeste topprestauranter - Festningen Restaurant.

Foredraget holdes på engelsk.

Les om Chablis her

Gå ikke glipp av denne unike middagen - ta med gode venner og meld deg på!

Dette er kveldens meny:

Meny

Louis Moreau
Winemakers Dinner
-
Festningen Restaurant
3. februar 2014


*
Apéritif
Louis Moreau Petit Chablis 2012
**
Ceviche av røkt skrei, eple og brønnkarse
Louis Moreau Chablis 2012
**
Skalldyrrisotto med stekt sjøkreps
Louis Moreau Chablis 1er Cru Vaillons 2010
***
Breiflabb med Avruga kaviar, Chablis-beurre blanc og spinat
Louis Moreau Chablis 1er Cru Fourneaux 2011
Louis Moreau Chablis Grand Cru Les Clos 2010

***
Comté med nøttebrød og aprikos
Louis Moreau Chablis Grand Cru Vaudésir 2009
***
Kaffe
*

Vi tar forbehold om enkelte endringer i menyen og de oppsatte vinene

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen
Dagens rett
Oksehalesuppe

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen

Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret
Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret

Hvilken fiskefilet du velger, er hipp som happ, bare den er hvit og villfanget.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå
Ukens drink
El Presidente

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå

Når sesongen for mojito og andre leskende drinker er langt unna, trengs mer smak i romdrinken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med denne oppskriften bruker du opp overmodne bananer samtidig som det blir kake til mange
Ukens kake
Banan- og pekankake

Med denne oppskriften bruker du opp overmodne bananer samtidig som det blir kake til mange

Langpanner er perfekt om det er mange som skal smake, og her får du en vri som dessuten er veldig holdbar.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen
Dagens rett
Oksehalesuppe

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen

Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret
Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret

Hvilken fiskefilet du velger, er hipp som happ, bare den er hvit og villfanget.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells
+
Godbiter i pollisten

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells

Om du ikke skal på fjellet denne uka, gjør den også nytten til helgekosen, med og uten mat. Og få med sjelden amerikansk vinhistorie på kjøpet. For denne produsenten er ikke som andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos
+
Ukens vin

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos

Det er altså ikke bare den gode prisen som skaper glede. Dette er dessuten en vaskeekte fjellvin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse
Dagens rett

Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse

Det er slett ikke så vanskelig å lage gode velsmakende vegetarretter - prøv denne nydelige burgeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå
Ukens drink
El Presidente

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå

Når sesongen for mojito og andre leskende drinker er langt unna, trengs mer smak i romdrinken.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her