Guilty pleasures heter det når du unner deg noe som du strengt tatt ikke har godt av. Denne kokosrullekaken er en slik. Best av alt er at den er utrolig rask å lage. Og for alle som velger glutenfritt, tilfredsstiller den alle krav til det.
Glutenfri kokosrullekake
Med en slik kokosrullekake til kaffen får du akkurat passe førjulsstemning
Glutenfri kokosrull
Fremgangsmåte
Pisk eggedosis av egg, sukker og vaniljesukker. Bland sammen de øvrige ingrediensene og vend dem inn i deigen.
Bre deigen ut på smurt bakepapir i en langpanne. Stek i ovnen på midterste rille ved 250 °C i ca. 5 minutter.
Strø kokosmasse og sukker på kaken før den vendes over på et bakepapir.
Bland sammen ingrediensene til fyllet og bre det over kaken. Rull sammen fra langsiden.
Oppbevares i kjøleskap.
Lyst på flere kakeoppskrifter? Her finner du veldig mange
Her får du vært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG