Smelt smør, og kjør det i kjøkkenmaskin sammen med Digestive-kjeks og kardemomme. Trykk ut blandingen i bunnen av en rund form med avtakbar kant, ca. 22 cm i diameter.
Visp eggeplommer, sukker og vaniljesukker luftig i en bolle. Tilsett kremost, og rør til en jevn blanding.
Visp fløte i en annen bolle, og vend inn kremostblandingen. Ha til slutt i sitronsaft og revet skall.
Hell røren over bunnen, og sett i fryseren i minst 4 timer.
Kjør alle ingrediensene til den søte pestoen i en kjøkkenmaskin. Ta ut ostekaken maks. 10 minutter før servering, og hell over pestoen. Dekorer med pinjenøtter og basilikumblader.
Her finner du veldig mange kakeoppskrifter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få ukens kake som nyhetsbrev